Search
Çərşənbə axşamı 26 Noyabr 2024
  • :
  • :

Banan qabığını 10 dəqiqə qaynatsanız…

Banan qabığını 10 dəqiqə qaynatsanız…

Daha çox ara saatlarda aclığı yatışdırmaq üçün yeyilən banan qidalandırıcı meyvədir. Üstəlik, bu meyvənin qabıqları da olduqca faydalıdır. Mütəxəssislər banan qabığının tez arıqlamağa kömək etdiyini deyir.

Bəs necə etməli?

1. Bananı qabıqları ilə birgə 10 dəqiqə qaynadın. Daha sonra süzün və suyun içinə bal, darçın qataraq hər gecə yatmadan əvvəl suyu için. Yağların tez bir zamanda əriməsinə kömək edir.

2. Yaşıl bananı 15 dəqiqə qaynadın. Ac qarına suyunu için və meyvəni yeyin. Bu qarışımları müntəzəm olaraq istifadə etsəniz, tox qalacaqsınız və qısa müddət ərzində arıqlaya biləcəksiniz.

Banan qabığının təkcə arıqlatmadığı, həm də xoşbəxtlik hormonunun ifrazında yardımçı olduğu deyilir və bununla da pəhriz zamanı yaşanan o psixoloji problemlərin qarşısını ala bilərsiniz.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir.